ÉletReForm Tréning

ÉletReForm tréning 2014. 01.11

ÉletReForm tréning 2014. 01.11

ÉletReForm Változásbeindító Tréning

…legyen a célod az Ideális Testsúly/Egészség, Életmódváltás, Nőiséged Kiteljesítése, Társkeresés, jobb párkapcsolat, Munka/Karrier/Valódi Hivatás, alkalmazottból/vállalkozóvá válás, vállalkozás fejlesztés/énmárka építés …

Tudnod kell…

  • Mi minden kell a sikeres változáshoz?
  • Ki és mi tarthat vissza, hogy valóban elérd a célod?
  • Hogyan fordítsd át a belső ellenállásokat belső erővé?
  • Mi kell a sématöréshez és az új szokások kialakításához?
  • Hogyan motiváld magad, hogy el is érd a vágyott eredményt?

Mindezekre kapsz választ, gyakorlati tanácsokat és változást beindító megéléseket, hazavihető és a megvalósítást segítő Akció Tervet és Énkép erősítő meditációt.

A tréninget tartja: 
Pozsgai Nikoletta, ÉletReForm coach, kineziológus, 6 önfejlesztő könyv írója, köztük a Válts Valóra az Életed – célmegvalósítás mesterkulcsai c. könyv és Aktivátor munkafüzet írója

Ha kíváncsi vagy, milyennek látták Nikolettát a tréninget korábban elvégzők, lépj tovább erre>>>

Időpont: 2014. március 9. vasárnap
Helyszín: Pécs, Crystal Team

Program:

10:00-11:30 A Változás Pszichológiája címmel sikeres változásra hangoló előadás, avagy miért nehéz a változást meglépni és annak eredményét meg is tartani, s hogyan sikerülhet mégis? Tennivalók az önfelszabadítás útján a minták, szokások és rutinok fogságából.

15 perc szünet

11:45-13:15 Interaktív műhelymunka: A Belső Ellenállásból csinálj Szövetségest! avagy akcióterv és gyakorlatok hogy kezeld az önszabotázst.

60 perc ebéd szünet

14:15-15:45 Női Praktikák MintaVáltáshoz – Új Szokások és Önmotiváció, avagy minden, ami megerősít abban, hogy valóban elérd a célod: új vagy jobb párkapcsolat, pénzügyek rendezése, új munkahely/vállalkozási projekt, testi-lelki egészség, önbizalom, ideális testsúly és testkép kialakítása, önbizalom és magabiztos fellépés stb.

30 perc szünet

16:15-16:45 Ideális ÉnKép/Testkép megalkotása, avagy hogyan segítsd mentál-tréninggel a célod megvalósulását. Vezetett meditáció.

16:45-17:30 Mutasd be új önmagad! zárókör, kérdések és válaszok

 

Kedvezmények és ajándék a Tréning Résztvevőinek:

  • A könyveim a Tréning napon 30%-os kedvezménnyel lesznek megvásárolhatók, melyek közül a Váltsd Valóra az Életed! c. célmegvalósítást segítő, motiváló könyvet és Aktivátort 40%-al lehet olcsóbban beszerezni!
  • A tréning ajándéka még a záró Pozitív Énkép/Testkép megerősítő meditáció hangfelvétele is!

 

Ajánló, ízelítő:

Az Élet-Re-Form (azaz ÉletÚjjáAlakító, ÉletÚjraFormáló) tréning áttekintést ad a változás és az életreformmal kapcsolatos célmegvalósítás folyamatával, az ehhez szükséges szemléletváltozásról, szokások megváltoztatásának nehézségéről és a sikerhez oly fontos önmotivációs képességéről, eszközeiről. Az akcióterv megalkotása és a tréning gyakorlatai lehetőséget nyújtanak a változás útjának belátására, az arra való felkészülésre.

A tréning segít ráhangolódnod a változásra, hisz az újjászületésed, megújulásod folyamatában megannyi változást fogsz indítani, s megtapasztalni. A változást viszont személyiséged már kialakult magja, a megszilárdult énképed és a környezeted kevéssé tolerálja majd. Mindezek belső és gyakran külső ellenállást váltanak ki. Érdemes tehát felkészülni, számba venni mindazt, ami robbantaná az önszabotázs bombát és megakadályozna célod elérésében.

Fontos célunk, hogy fejben és lélekben egyaránt felkészülj a sikeres változásra! Hasznos összefoglalót kapsz a változás pszichológiájáról, segítséget abban, hogy felismerd az aktiválódott belső szabotőrt, és gyakorlatokat arra, hogy képes legyél élni belső és külső erőiddel. Mindezt összefüggésben azzal az életterülettel, amin változni szeretnél: párkapcsolat, szexualitás, nőiség és női szerepek, testkép, énkép és önbizalom-önelfogadás, karrier, önmenedzsment, én-idő szervezés, pénzügyek, stb.

A tréninget az Új Énképed megalkotásával és megerősítésével zárjuk, melyben vezetett meditáció segít majd. A záró motivációs feladat után lehetőség lesz egyéni kérdéseket is feltenni.

Intim női körben! A napot barátságos, őszinte légkörben tartjuk, mely elősegíti a megnyílást és a valóban belülről feszítő kérdések megfogalmazását, megbeszélését is. Az elméleti és gyakorlati feladatok mellett fontos lesz a könnyedebb, jó közérzetet és felszabadultságot nyújtó hangulat is! Hisz együtt leszünk, nők a nők között.

A korábbi résztvevők véleményét is csokorba szedtük Neked, kattintás után olvashatod! >>>

About Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, személyiségfejlesztő tréner, önfejlesztő oktató anyagok és könyvek írója, előadó. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segíti elsősorban azokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, személyes tehetségeik és értékeik felismerése és kiaknázása.