Visszajelzések az ÉletReForm Tréning résztvevőitől

Itt bepillantást kaphatsz, hogy milyen válaszokat adtak a korábbi résztvevők arra a kérdésre, hogy milyen céllal érkeztek a tréningre és az mennyiben érezték megvalósultnak a közös nap után

„Segített megvilágítani, hogy a kitűzött cél miért nem valósult meg néha…
Rávilágított, hogy még van min dolgoznom magamban. Szülőktől hozott dolgok.+rengeteg plussz információ az élethez! Köszi!” (V-W. Kinga)

„A célkitűzésem hatékonyságát szerettem volna növelni.
Ehhez sok segítséget kaptam az előadásból, emellett a többi résztvevővel történt közös munka is tanulságos volt.” (S. Tímea)

„Féltem a változásoktól, de a segédanyagok és a részletes infók, egy lépéssel előrébb vittek!” (B. Eszter)

„Egy megérzés indult el bennem, ami a kíváncsiságomat hozta elő és ezért mentem el a tréningre. Nagyon örülök, hogy elmentem, hálás vagyok, hogy ott lehettem. Sok megértést kaptam.
Egy célom megvalósításában elakadtam, egy helyben topogok és nem értem miért. Óriási segítséget kaptam, megértettem, hogy mi a félelem bennem, a sikertől félek és ennek a legyőzéséhez kell a bátorság. Fel kell dolgoznom, hogy mit is jelent nekem a siker, milyen változást hoz az életembe és hogy tudok másoknak is segíteni, hogy elérjék a sikert.” (M. Judit)

„Szerettem volna segítséget kapni a párkeresésben, és a munka területén. (jobb munkahelyet szeretnék, és ehhez egy új szakmát szeretnék kitanulni, amiben kiteljesedhetek és jól érzem magam.)
Új megvilágításba kerültek a dolgok, hasznos tippeket kaptam a tréningen, hogy hogyan induljak el ezen az úton.” (M. Rita)

„A cégünk bővítése, fejlesztése miatt [jöttem a tréningre]. Delfin technikáért nagyon hálás vagyok.”

„A nap végégén lendületet kaptam a NŐiségem és ANYAságom egyensúlyának megvalósításához, és mint KINEZIOLÓGUS hatalmas megerősítést kaptam ahhoz, hogy a célterv egy nagyon jó eszköz az új tervek megvalósításához.” (K.B. Éva)

„Konkrét célmegvalósítással mentem a tréningre, melynek megerősítése mellett a női energiák és “praktikák” területén belül is kaptam támogatást.
Többször éreztem a bensőséges, meghitt csoport-légkör erejét.” (D. Ildikó)

 

 

 

 

A szerző