Az ÉletReForm Tréning résztvevői mondták Pozsgai Nikolettáról

„Nagyon elégedett voltam, főleg a sokoldalú anyagtól. Az előadásmód is érthető volt.” (V-W. Kinga)

„Nikoletta már az első pillanatban megnyert, a kisugárzása, a nyíltsága, a kedvessége. Utána lenyűgözött hatalmas tudása, műveltsége, az az intelligencia, amivel a tudását igyekezett maximálisan átadni. Szeretettel és megértéssel fordult mindenki felé.” (M. Judit)

„Nagyon kedves, közvetlen volt, mindemellett tényleg profi a szakmájában. Nagyon jó volt, hogy saját példákat is belevitt az előadásába. A tréning nagyon jól volt felépítve szerintem, és a segédanyagok is hasznosak, érthetőek, összeszedettek voltak.” (M. Rita)

„szakmailag nagyon felkészült,nagy tudású,nagyon szimpatikus
nagyon jó a prezentációs készsége,a figyelmet mindig fenn tudja tartani” (S. Tímea)

„Jól felépítette Nikol a tréninget. Közvetlen volt és rugalmasan alkalmazkodott a csoportunkhoz. Nem csak az elmémre hatott, hanem az információk a szívemig hatoltak. Sok tréningen vettem részt eddig, de mégis több számomra új oldalról is megismerhettem egy-egy dolgot. Köszönöm szépen.”

„Megfogott a személyisége,kisugárzása és főleg a belső ereje,amely egy nagyfokú biztonságérzetet sugárzott a világ felé.
Érezhető volt, hogy tudja, mit akar az életben megvalósítani és ezt szelíd,de erős elszántsággal véghez is viszi.” (D. Ildikó)

„A tudása nagyon széleskörű, tájékozott, és jól felépítette és levezette a napot.” (K.B. Éva)

„Nikol, fantasztikus volt a nap, jó volt téged megismerni, jó volt az energiádból és a lendületedből kapni egy szeletet:)” (K.B. Éva)

„Hiteles volt, lelkesítő, kedves!” (B. Eszter)

 

 

 

A szerző