Megszentelt Élet Online Tanfolyam

Az Élet az Istenivel megszentelt folyamat, melyben a személyes és lélekerő potenciálját kinyitva földi paradicsommá, örömmel telítetté válik létezésünk. Megszentelt életed élni annyit jelent elfogadni isteni adottságainkat és kibontani ÖnMAGunk földre hozott ajándékait a Nagy Egésszel együtt-áramlásban, együtt-teremtésben, azaz SZINKRONBAN. Ebbe az életminőségbe kísér ez a tanfolyam:

Megszentelt Élet Online Tanfolyam

13 héten át: 13 ÉletTanítás +13 Szinkron gyakorlat + 13 meditáció melyek ÖSSZEKAPCSOLNAK legteljesebb ÖnMAGoddal és a benned élő ISTENivel.

Megszentelt Életet élni annyit tesz Szinkronban lenni:

Szinkronban ÖnMAGommal, az erőimmel, a mindenséggel

Ahogy dolgoztam magamon az elmúlt 13 év nagyobb életciklusa alatt, sorban találtam meg és aktiváltam magamban azon lélekrészeim erejét, akiknek földi ruhájában valaha egység-élményt megéltem, szinkronba tudtam kerülni a nagy egésszel és ki tudtam bontakoztatni az akkori környezetben és életkörülmények között a bennem rejlő lélek-erőt és hozott

A lélekrészek egység-tanításai egy irányba mutatnak: az Élet egy olyan az Istenivel megszentelt folyamat, melyben a személyes és lélekerő potenciálját kinyitva földi paradicsommá, örömmel telítetté válik életünk.

A folyamat a Szinkron megközelítésében összegezhető: az előrehaladáshoz és a fejlődéshez az egység-és erő forrásokat hívja egybe; s azokkal hangol össze, azaz szinkronba hoz a nagy egésszel, az Igaz Önvalóval és az Isteni Forrással, így magával az áramlással és az egységgel. Szinkronizálás célja a külső támaszok helyett belső támaszra való rátalás és a belső erőforrások aktiválása mentén kibontakoztatni a személyes és lélek erőket.

Szinkronban lenni annyi jelent élni az Áramlás erejével, s együtt haladni a Nagy Egésszel:

“Akik együtt áramlanak az élet áramával, azoknak nincsen szükségük más erőre” (Lao-Ce)

A bennem élő ÉnErők és gyógyító hagyományok összekapcsolódott, s  egységbe hívó, összerendező tanításaikat gyűjtöm most egy csokorba és adom át számodra is a Megszentelt Élet c. tanfolyam során.

ÉletEsszencia Témák a tanfolyam során:

 1. szakrális nő = ÉletAsszony
 2. szakrális férfi = FényFi
 3. női életmisztériumok
 4. férfi életmisztériumok
 5. szakrális szerelem / tantra és tao
 6. szakrális házasság és az új kor kapcsolati mintái
 7. szakrális szülőség és a családból fakadó erő
 8. szakrális nagyszülőség és az ősök ereje, elmúlás és az öregedés művészete
 9. életszentségek
 10. megszentelt élet a hétköznapokban
 11. aranykori férfi és nő, aranykori EGYütt
 12. grál titkok
 13. Isteni ÖnValóm Vagyok = Szinkronban élek a Mindenséggel

A 13 témában sok éves kutató munkám gyümölcse, kineziológiai, személyiségfejlesztő tréneri és Szinkron terapeuta tapasztalatom mellett világunk 5 sarkából olvashatsz majd életeszencia tanításokat.

A korábban megismert Ausztrál őslakos asszony, a sok életben megélt papnő, a mindig józan harcművész, és a jó ideje bennem is kinyíló AranyAsszony mellett immár az indiánok bölcsességei is felsorakoztak a Megszentelt Élet egyetemes hagyománya mellett. A megértéshez nekem sokat adott az a hitvilág és az megközelítés, amit a perui szent hegyek őrzők meséltek, vagy, amit a Kecsuai indiánoktól tanultam, és a Colorado folyó mellett élő indiánok megnyitottak számomra. Mindez most kiegészült a Sacramento folyó mellett élő indián tanításokkal is, Kuwa Tawa azaz Lélek Vize indiánasszony jóvoltából.

Lélek Vize küldetéséről így beszél:

“A Léleknek -mi úgy mondjuk- van egy nedvessége. Ha a lélek kiszárad, akkor elválasztódunk az Isteni Önvalótól; azt hisszük, hogy egyedül vagyunk és magunkra vagyunk utalva. Az ilyen ember állandóan keres valamit, azt hiszi mindig hiányzik valami a boldogságához, ezért mindig úton van valami felé, vagy menekül valami elől.  Az én dolgom a lelkük után sóvárgókat megitatni és saját lelkük kiapadhatatlan forrásához visszavezetni. Megérkeztetni az örök és elégedetlen keresésükből, saját ÖnValó-ságukba. “(Kuwa Tawa, Indián Asszony, Sacramento Völgy)

Kuwa Tawa – azaz a Lélek Vize. Így hívják az indiánasszonyt, akihez évszázadokkal ezelőtt -ahogy ő mondja, Sivárországból gyógyulni jártak az emberek. Meglepte őket, hogy az ő nyelvükön, angolul szól hozzájuk. A törzséhez vetődött első sivárországitól tanult angolul, kinek életét hosszas gyógyító munkával mentette meg. Lélek Vize szerint nem az volt a lényeg, hogy tudott angolul, hanem az, hogy ismerte a Lélek nyelvét, s azon a közös nyelven vezette őt vissza saját lelkéhez. Valójában nem a testét mentette meg, azt csak gyógyította. Valójában a lelkét kötötte össze a testével. Ezzel mentette meg.

Kuwa Tawa beszélt nekem a lélek kiszáradásáról, melyben a mai ember elveszíti a kapcsolatát valódi önmagával. S beszélt nekem arról, hogyan “nedvesíthetjük be újra lelkünket” és kerülhetünk újra kapcsolatba mindennel, ami valójában VAN.

Lélek Vize indiánasszony és a többi bölcs asszony tanításait a Megszentelt Élet című online tanfolyamban osztom meg november 1-jétől. Olyan belső gyakorlatokat adott át, melyek összekapcsolnak valódi önmagaddal, Isteni Önvalóddal; segítenek megszüntetni Sivárországot és élővé varázsolják a lelkedet.

A tanfolyamból kihoztam még egy olvasnivalót az Öregkor kapcsán, döntés előtt esetleg még ezt is elolvashatod>>>

Férfiaknak és Nőknek egyaránt nyitott a tanfolyami részvétel!

A részvételi díj: 13 000Ft

A tanfolyam indulása: 2013. november. 1.

Jelentkezési határidő és a tanfolyam díjának utalása október  29-ig!

Jelentkezéshez írj a  gralhaz kukac gmail. com címemre!

About Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, személyiségfejlesztő tréner, önfejlesztő oktató anyagok és könyvek írója, előadó. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segíti elsősorban azokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, személyes tehetségeik és értékeik felismerése és kiaknázása.