ÉletReForm VáltozásBeindító Távoktató Csomag

A tüzes, változásokat sürgető, néhol kikényszerítő 2015-ös év nem tűri a tétlenkedést, cselekvésre késztet. A cselekvésnek pedig egy alapja lehet, méghozzá az önazonos, önfelvállalt bátor szív ereje. “Te magad légy a változás, melyet a külvilágban megtapasztalni vágysz!” ahogy Gandhi elhíresült mondása állítja.

Kapkodod a fejed az élet változásai után vagy magad indítod a változást, s fordítod az életed jóra?

Az életedben megélt változások sora, egyfajta változási mintát alakít ki benned, azaz egy olyan reakció mintát, ahogyan az élet állandóan átalakuló mivoltát kezeled. Érdemes megismerned a saját változási mintádat, mellyel jelentősen növelheted a pszichés és mentális egészséged, jobb életszínvonalat érhetsz el és örömtelibb lehet a munkád, vállalkozásod.

Változás 1.0. Reakció

A legtöbb ember számára a változás negatív jelentéssel bíró kényszerítő erő, mely

 • hirtelen, felkészülésre alkalmat nem adó, váratlan eseményként jelentkezik, vagy
 • régóta látszó, belülről már régóta érezhető erjedő folyamatok szükségszerű, ámde a végletekig elodázott kirobbanásából ered.

Mindkét esetben Válságként, krízisként megélt, jellemzően egyáltalán nem kellemes tapasztalás. Ezt a szaknyelvben Reakciónak nevezzük; lévén az egyén a külső hatásokra reagálva, azok hatásait utólag korrigálja, tompítja, javítgatja.

Változás 2.0. Reakció helyett Akció

Én egy másikfajta változás-minta szerint élem az életem, megjegyzem megannyi korábbi változás 1.0. típusú megélés után, megtanulva a leckét. A korábbi külső változásokra adott reakciós minta helyett, akcióban igyekszem lenni; azaz magam indukálom a változásokat.Ilyenkor a változás bekövetkeztének még nincs külső kényszerítő ereje. Egy belül felismert vágy adja a motivációt a cselekvésre, a belülről kifelé ható változtatásra. Ez esetben belül történik a változás és abból nyílik a körülményekben és a környezetben végrehajtott változtatás.  Ez egy proaktív (kezdeményező) és alapvetően optimista szemléletű, konstruktív, életigenlő szemlélet.

Saját és klienstapasztalatom szerint is és a szakmai kutatások alapján is, a saját sorsát kezébe vevő ember, aki belső iránytűvel és belső vezérléssel rendelkezik sokkal inkább lesz egészséges mind pszichés mind fizikai, testi értelemben.

Többek között ezen hasznos gondolatok a vezérelvei az ÉletReForm  személyes részvételű tréningnek és a belőle készült távoktató csomagnak; melyet kifejezetten azzal a céllal állítottam össze tartalmában és gyakorlataiban, hogy a belülről indukált, idejében megtett lépések előre vihessék a résztvevőket, a helyett, hogy az elhalasztott / elmaradt változások megkeserítsék célmegvalósításukat.

Ha szeretnél személyesen is részt venni egy ilyen tréningen, nézd meg az ÉletReForm Tréning programját, következő időpontját>>>, ha pedig  jelen élethelyzetedben vagy a fizikai távolság miatt könnyebb számodra a Távoktatási csomaggal való önálló munka, akkor immár Te is  megrendelheted , és online letölthető formában a saját változásaid beindítására használhatod.

ÉletReForm Változásbeindító Tréning – Távoktatásban

…legyen a célod az Ideális Testsúly/Egészség, Életmódváltás, Nőiséged Kiteljesítése, Társkeresés, jobb párkapcsolat, Munka/Karrier/Valódi Hivatás, alkalmazottból/vállalkozóvá válás, vállalkozás fejlesztés/énmárka építés …

Tudnod kell…

 • Mi minden kell a sikeres változáshoz?
 • Ki és mi tarthat vissza, hogy valóban elérd a célod?
 • Hogyan fordítsd át a belső ellenállásokat belső erővé?
 • Mi kell a sématöréshez?
 • Mi a komfortzóna és miért szükséges a változáshoz annak tágítása?
 • Miért félünk annyira elhagyni saját személyes komfort zónánkat?
 • Hogyan lehet könnyebben  új szokásokat kialakítani?
 • Hogyan motiváld magad, hogy el is érd a vágyott eredményt?

Mindezekre kapsz választ, gyakorlati tanácsokat és változást beindító felismeréseket, önállóan felépíthető, lépésről-lépésre lekövethető  és a megvalósítást segítő Akció Tervet és Énkép erősítő meditációt.

Az ÉletReForm Távoktatási csomag része:

1. Változás Beindításhoz:

 • az ÉletReForm tréning hangfelvétele
 • a változásról készült kiegészítő hanganyagok
 • változási minta felmérő és elemző gyakorlatsor
 • változási minta váltást segítő gyakorlatsor

2. A sikeres célmegvalósítást előkészítéséhez:

 • akcióterv séma
 • az akcióterv önálló összeállítását segítő kiegészítő anyag

3. A Visszatartó erők felszámolásához:

 • Mit csinálj az Anyósoddal és a belső hétfejű sárkánnyal? avagy külső és belső ellenállásaink hanganyag
 • a visszatartó erőid felismerését segítő anyag
 • Szabotőrből Légy Önmagad Szövetségese: Mit tegyél az ellenállásokkal, hogyan alakíthatod őket át erőforrásokká?
 • Fókuszváltó technikák: hogyan állítsd meg a negatív spirált?

4. A folyamatos motiváció fenntartásához:

 • Hogyan motiváld magad a célod eléréséig? – tanulmány és tippsor
 • Jövőprogressziós vizaulizációs meditáció
 • Mentál tréning tippek
 • Személyes Hatékonyság fokozó tanácsok

Mennyibe kerül az ÉletReForm Távoktató Csomagja?

Mindez egyben 9 500Ft

melyet banki átutalással tudsz teljesíteni a jelentkezés utáni válaszlevélben megadott számlaszámra.

Mikor kapod meg a Távoktató Csomagba tartozó anyagokat?

Az utalásod beérkezte után, de legkorábban 2015. január 8-dikán küldjük ki!

Ha támogatásra van szükséged…

Ha nem szeretnél önállóan dolgozni, vagy később úgy látod jobban haladnál vezetővel a Távoktatási csomaghoz kérhető, a csomagot megvásároltak számára kedvezményes áron:

 • egyéni konzultáció, közös akció terv létrehozás: 15 000Ft helyett 12 000Ft/90 perc
 • követő-támogató coaching: 12 000Ft helyett 8 000Ft/60 perc
 • s amennyiben a visszatartó erőkkel nem boldogulsz, akkor kineziológiai oldás is:  12 000Ft helyett 8 000Ft / alkalom / 60 perc
A távoktató csomagot összeállította:
 

Pozsgai Nikoletta

ÉletReForm coach, kineziológus,  TEK kineziológia oktató, 6 önfejlesztő könyv írója, köztük a Válts Valóra az Életed – célmegvalósítás mesterkulcsai c. könyv és Aktivátor munkafüzet írója. 

 www.pozsgainikoletta.com, www.kineziologiakezeles.hu, ww.noionmegvalositas.hu

***

Hozzá segítő konzultációt / követő coachingot, blokkoldó kineziológiai oldásokat  tart számodra a fenti kedvezményes árakon:

Varga Beatrix

Varga Beatrix

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia (TEK) Tanácsadó, magzati stresszoldás specialista, Colorado System mester tanár, grafoterápiás tanácsadó

 www.orommelelni.hu

 

***

Hol vehető igénybe a személyes konzultáció / coaching / kineziológia oldás?

A Távoktató csomag megrendelése után kedvezményes áron igénybe vehető konzultáció, coaching és kineziológia tanácsadás helyszíne:  1073 Budapest, Erzsébet krt. 58. I. em. 

A személyes alkalmakra időpont egyeztetés szükséges, ehhez írj a gralhaz kukac gmail.com címre!

Mikor rendeld meg a Távoktató Csomagot?

 • Ha már felismerted, hogy az életed egy-egy területén változást szeretnél indítani. Te magad.
 • Ha nem szeretnéd megvárni, míg az élet eseményei, az életkörülményeid beszűkülése, a párkapcsolatod megromlása oly mértékűvé válik, hogy változásra kényszerülsz. Igazad van, nem kell megvárnod míg rád dől a “ház”. Inkább nézd meg mi működik rosszul és miért; s a távoktató csomag gyakorlataival, segédanyagaival készülj fel a változásra.
 • Ha szeretnéd végre megérteni, hogy miért nem voltak sikeresek eddigi változási kísérleteid.
 • Ha  célzott és átfogó segítséget keresel arra, hogyan építsd újra az életed egy-egy területét, a kapcsolatodat, változtasd meg a testsúlyodat, javítsd egészségedet; találd meg és építsd ki valódi hivatásodra épülő karrieredet,  fejleszd vállalkozásodat.
 • Ha egyszerűen úgy érzed itt az ideje a változásnak, váltásnak és annak, hogy komolyan vedd a vágyaidat, céljaidat.

Ajánló, ízelítő:

Az Élet-Re-Form (azaz ÉletÚjjáAlakító, ÉletÚjraFormáló) tréning és az ebből készült távoktató csomag áttekintést ad a változás és az életreformmal kapcsolatos célmegvalósítás folyamatával, az ehhez szükséges szemléletváltozásról, szokások megváltoztatásának nehézségéről és a sikerhez oly fontos önmotivációs képességéről, eszközeiről. Az akcióterv megalkotása és a tréning gyakorlatai lehetőséget nyújtanak a változás útjának belátására, az arra való felkészülésre.

A távoktató csomag mint egy otthon végezhető tréning, segít ráhangolódnod a változásra, hisz az újjászületésed, megújulásod folyamatában megannyi változást fogsz indítani, s megtapasztalni. A változást viszont személyiséged már kialakult magja, a megszilárdult énképed és a környezeted kevéssé tolerálja majd. Mindezek belső és gyakran külső ellenállást váltanak ki. Érdemes tehát felkészülni, számba venni mindazt, ami robbantaná az önszabotázs bombát és megakadályozna célod elérésében.

Fontos célunk, hogy fejben és lélekben egyaránt felkészülj a sikeres változásra! Hasznos összefoglalót kapsz a változás pszichológiájáról, segítséget abban, hogy felismerd az aktiválódott belső szabotőrt, és gyakorlatokat arra, hogy képes legyél élni belső és külső erőiddel. Mindezt összefüggésben azzal az életterülettel, amin változni szeretnél: párkapcsolat, szexualitás, nőiség és női szerepek, testkép, énkép és önbizalom-önelfogadás, karrier, önmenedzsment, én-idő szervezés, pénzügyek, stb. A Távoktató csomag segítséget nyújt a célod megalkotásán túl, az abba való megérkezésedet segítő mentál tréning és megerősítő gyakorlatokkal, és meditációval is.

Mit kell tegyél, ha szeretnéd a Távoktató Csomagot?

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, melynek beérkeztét automatikus válaszlevél igazolja vissza, a fizetési teendőid pontos leírásával együtt.

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Számlacím (ahová a számlát szeretnéd megkapni):
Megjegyzésed, kérésed felém:
***

Ha a személyes részvételt részesíted előnyben a következő Személyes ÉletReForm Tréning:

A Tréning személyes részvétellel legközelebb 2015. márciusában látogatható, melynek helyszíne Budapest lesz.

Ilyen volt legutóbb…

ÉletReForm tréning 2014. 01.11

ÉletReForm tréning 2014. Pécs Crystal Team

 

About Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, személyiségfejlesztő tréner, önfejlesztő oktató anyagok és könyvek írója, előadó. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segíti elsősorban azokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, személyes tehetségeik és értékeik felismerése és kiaknázása.