Pozitív Énkép – Önértékelés fejlesztő, önbizalom erősítő Online Tanfolyam

Hozd napvilágra mindazt, ami benned van!

Pozitív Énkép –

Önértékelés fejlesztő, önbizalom erősítő Online Tanfolyam

Fejleszd az Énképedet, hogy…

 1. valóban azt lásd és azt mutasd, aki vagy!
 2. tudd a világon egyedülálló, különleges és megismételhetetlen vagy
 3. képes legyél az életed alakulását képes átlátni és tudatosan megváltoztatni!
 4. minden nap meg tudd tenni, azt, amit önmagadért és a jól-létedért megtehetsz!
 5. újra és újra önmagadat tudd választani, mint egyedüli lehetőséget arra, hogy elégedett legyél önmagaddal és az életeddel
 6. Te legyél az életed forgatókönyvírója, főszereplője  és rendezője, és képes legyél arra, hogy szabadon alakítsd a történetedet, olyan végkifejletet írj, amilyet szeretnél.
 7. beleállhass az erődbe, felelősséget vállalhass önmagadért és tetteidért, így a saját utadat járhasd
 8. megengedhesd magadnak, hogy hibázz és hogy ezt könnyedén elismerhesd
 9. megengedhesd magadnak, hogy napról, napra jobban élj, jobban érezd magad
 10. megengedhesd magadnak, hogy megéld a bőséget, a szerelmet, a harmonikus és szeretetteljes kapcsolatokat, a sikert és az elismerést!

Mi a lényege és a célja a Pozitív Énképfejlesztő Online Tanfolyamnak?

Mivel az énkép az életben való boldogulásnak a legmeghatározóbb eleme, ezért a tematika és a gyakorlatok azt a célt szolgálják, hogy megismerd jelenlegi énképedet, megtapasztald saját magad, megértsd az énképed szerkezetének működését, majd megtanítsanak az énképed megerősítésére, tudatos alakítására.

Fontos, hogy a tanfolyam alatt, olyan készségeket szerezhess meg, melyekkel rövid idő alatt megerősítheted és szilárd alapokra helyezheted az énképedet, összhangba hozhasd az értékrendeddel és a céljaiddal.

Az elsajátítható készségekkel képessé válsz arra, hogy megszabadulj a negatív énkép okozta nehézségektől, kudarcélményektől, öngátlástól, hogy teljesebb és elégedettebb életet élhess ÉS hogy megélhesd nőiségedben rejlő értékeket.

A tanfolyam során párhuzamosan kapsz elméleti alapokat összefoglaló, úgynevezett útmutató, háttértudást adó leckéket, és a rájuk építő, a folyamatot segítő gyakorlatokat. Az elmélet és a gyakorlati feladatok egyaránt fontosak lesznek. Szeretném, ha értenéd önmagadat és elsajátítanál egy olyan szemléletet, mely öntudatos életvezetésre, a folyamatos önmegfigyelésre és önmagad fejlesztésére épül.

Fejlődni lehetséges. Változni lehetséges és érdemes. Még a személyiségünket alapjaiban meghatározó területeken is, mint az énképünk. De fontos, hogy akard, tegyél érte és merd elhinni, hogy jobbá válhat az életed és képes vagy keresztülrágni magad a nehézségeken.

Miről fog szólni a Pozitív Énképfejlesztő Tanfolyam 6 hete?

A Pozitív Énképfejlesztő modul átgondolt sorrendiségben elrendezett tartalmat ad át számodra. Először megismered az énkép, az értékek és értékrendszer, az önértékelés alapvető fogalmait, majd megmutatom, hogy milyen az egészséges, erős és pozitív, az értékeiddel és a céljaiddal összehangolt énkép.

Mindezeket alaposan megtervezett és a hétköznapi életben már tesztelt gyakorlatok követik, hogy megtapasztalhasd saját énképedet, megtanuld megerősíteni az énképed értékes tulajdonságait, azáltal, hogy  kis lépésekben módosítod az önmagadról alkotott gondolataidat, hiteidet, elképzeléseidet. Fontos gyakorlatokat tanulsz azért, hogy felfedezhesd és felhasználhasd az énképed megerősítésére azokat a helyzeteket, melyekben hibáztál, kudarcot éltél meg, szenvedtél és negatív érzéseket éltél meg. Megtanuld a negatív jellemzőket átformálni, képes legyél az énképedbe akár teljesen új elemeket beépíteni, azokat természetes részedként megélve magabiztossá válni.

A tudatosság, az önmegfigyelés és a változtatás képessége olyan belső erőt fog számodra adni, mely kaput nyit valódi éned  felvállalására és ideális hivatásod meglelésére.

A tanfolyam anyagai mögött az énképpel és személyiségfejlesztéssel kapcsolatos pszichológiai tudás, a kineziológia és az NLP technikái éppúgy felsorakoznak, mint a spirituális élettörvények, tudatos életvezetés és önfejlesztés elismert technikái.

A Pozitív Énkép Fejlesztő Tanfolyamon az  énkép 3 alapösszetevőjével egyszerre foglalkozunk:

1. ÉNIDEÁL – azaz, hogy mivé akarsz válni

2. ÖNMAGUNKRÓL ALKOTOTT REÁLIS KÉP – ez az önértékelésed

3. ÖNBECSÜLÉS – azaz, hogy mennyire szeretjük magunkat, mennyire fogadjuk el magunkat, mint önálló értékes lényt

A folyamat, amin az elméleti és gyakorlati tananyagok elsajátítása végigvezet a következő:

1. Az énképed feltárása a kialakult “helyzet” felmérése, megismerése, megértése

2. A jelenlegi énképed elfogadása akármit is találsz, ahhoz, hogy változtathass rajta, először el kell ismerned annak létezését benned, az életedben. Ez akár negatív tónusú is lehet, őszintén, hazugság nélkül meglátni/belátni/elfogadni mindazt ami VAN.

3. A jelenlegi énképed átformálása – a realitások figyelembevételével az ideális állapot felé fordulva , aktívan, kreatívan és konstruktívan elindulni a változás útján. Mindent, ami nem Te vagy lehántani, mindent ami Te vagy előhívni, megerősíteni, kifejezni, megélni. Röviden Valóra Válni, végre annak lenni, és akként szeretni önmagadat, aki VAGY.


Mások tükreiben látni önmagadat tévutakra és kényszerpályákra terelhet az életedben, ezért az önmegvalósításod első-számú ellensége! Hiszen mindent, amit elhiszünk magunkról, az igazzá válik, mert azzal összhangban, azzal azonosulva cselekszünk. Tehát a veszély az, hogy bármit is fogadunk el igaznak, az igazzá válik számunkra!

Az önmagunkról kialakított képünk önmagunkkal szembeni elvárásokat, hiteket tartalmaz és ezek alapján reagálunk az élet különböző történéseire. Az énképünk adja a beállítottságunkat és a világlátásunkat is, meghatározza hatékonyságunk és teljesítményünk szintjét életünk minden területén.

Az igazi pozitív változások eléréséhez először az énképedet kell felépíteni, pozitívvá tenni!

A Pozitív Énképfejlesztő Tanfolyamon feltárod a környezeted által neked mutatott görbe tükröket, elkezded gyakorolni önmagad meglátását, miközben leválogatod mi igaz és mi nem, mi az, ami rádragasztott/rádrakódott/felvett elvárás veled kapcsolatban. Ezen az önfeltáró úton haladva levetheted a maszkjaidat és utat találhatsz az igazi önelfogadáshoz! Megismered saját  értékeidet, képessé válsz elfogadni hibáidat, mely folyamat során megerősödik az önbecsülésed és az énképed is egyre pozitívabbá válik.

Miért kell az ÉnképFejlesztéshez külső segítség?

Az életünk jobbá, szebbé, gazdagabbá tételéhez először az énképet kell fejleszteni. Ahhoz viszont, hogy az énképünket fejleszthessük alapvetésnek kell elfogadnunk, hogy többre, jobbra vagyunk képesek mint amit most megélünk, nyújtunk. Bíznunk kell abban, hogy képesek vagyunk végigmenni ezen az úton!

Ennél a pontnál akadhatunk el, hiszen az, akinek negatív az énképe, alacsony az önbecsülése hogyan tudna önmagáról többet elképzelni, elhinni?

Hogyan tudna igazán hinni abban a képességében, hogy valóban kezébe tudja venni az élete irányítását, jobb körülményeket teremthet, élvezheti az életörömeit stb..ha pont az ehhez kellő önmagába vetett hit csorbult a környezet „munkájának” eredményeképpen!

Ez a 22-es csapdája…. olyan dologra kell támaszkodj, ami gyenge…

Pont ez az amiért és ahol külső segítségre lehet szükséged!

Azt szoktam erre mondani, hogy mélybe szállni vezetővel érdemes, olyannal, aki képes bátorítani, ösztönözni a folytatásra, tartja benned a lelket a poklaid mélységeiben is és segít megtalálni a saját kivezető utadat…a végén pedig segít összerendezni mindazt, amit találtál, és felvállalni mindazt amit kincsként felhoztál magadból immár a felszínre!

Miért fejleszd az énképedet nőként?

Van  legalább 5 olyan további motiváció, amiért feltétlenül érdemes fejlesztened az önbecsülésedet és építened az énképedet:

 1. Az önbecsülésed mértéke határozza meg másokkal való kapcsolataid minőségét, illetve

 2. A mások felénk irányuló érzéseit is saját önbecsülésed határozza meg!

 3. Az önelfogadás és az önbecsülés adja az önbizalmadat

 4. A pozitív énkép teszi lehetővé, hogy bizalmat érezz mások iránt, hogy együtt tudj velük működni, hogy kötődni tudj hozzájuk, hogy igazán szeretni tudj valaki

 5. Az önkiteljesítés alapfeltétele a pozitív énkép, hiszen ez adja az alapot, melyre építkezni tudsz
 6. A pozitív énkép a testi-lelki egészséged alapja

Az 6 hetes online rendszerű Pozitív Énképfejlesztő Tanfolyam során a pozitív énkép kialakításának minden összetevőjét egyszerre fejlesztheted egy intenzív személyiségépítő folyamatban! Az ÉnképFejlesztő Tanfolyamot kifejezetten úgy építettem fel, hogy az énképpel kapcsolatos alapproblémákra megoldást adjon, azokból kiutat mutasson és az ehhez szükséges készségeket el is lehessen sajátítani a tréningek során.

Mindeközben

1. egy igazi együttműködő és egymás szívvel-lélekkel segítő csoportnak lehetsz a tagja

2. megtapasztalhatod az elfogadó, megengedő, megtartó, anyaöl-szerű támogató csoporthatást

A Pozitív-Én-képző tanfolyam nem való mindenkinek!

De ami nem baj:

 1. nem baj, ha most nincs önbizalmad

 2. nem baj, ha még nem voltál soha önismereti csoportban

 3. nem baj, ha nem próbáltad az említett módszerek egyikét sem

 4. nem baj, ha vannak kétségeid – a próbaalkalmak során eldöntheted, hogy akarod-e a folytatást vagy sem

 5. nem baj, ha szkeptikus vagy a módszereket illetően, kérdezz és tapasztalj! Merj adni magadnak és a módszernek egy esélyt.

 6. Ha nem tudod egyszerre befizetni a tanfolyam díját. Van részletfizetési lehetőség, illetve kérd a pályázati lehetőségekről szóló tájékoztatást, mellyel csökkentheted a fizetendő összeget!

 7. Ha egyéni kezelést is szeretnél, sőt, nagyon jól kiegészíti a csoportos tréningalkalmakat az egyéni alkalom

A Kezdés Időpontja:

általad választott

vagy

a meghirdetett közös csoportindítások alkalmával

A tanfolyam teljes tananyaga, gyakorlatai a rendelkezésedre állnak és bármikor elkezdheted az énképfejlesztést! Csak rajtad áll, hogy meddig hagyod, hogy mások szabják meg a céljaidat, mondják meg, hogy milyen vagy és, hogy mit csinálj!

Mennyibe kerül a 6 hetes online tanfolyam?

A kurzus részvétel díja:

12 500Ft (bruttó)

Mely tartalmazza a Pozitív ÉnképFejlesztő online tanfolyam összes elméleti és gyakorlati tananyagát


***

….és még egy érv, amiért most érdemes elkezdened a tanfolyamot:

Különleges kedvezmény a Pozitív Énképfejlesztő Tanfolyam résztvevőinek:

Egy kedvezményes árú személyes konzultáció, mely során felmérjük, hogy milyen területeken vannak elakadások az énképed terén (kineziológiai izomteszt segítségével)

Jelentkezés:

Ha eldöntötted, hogy itt az ideje megerősíteni az önértékelésedet, újjáépítened az énképedet és lehetővé tenni a pozitív változásokat az életedben, akkor az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a tanfolyamra:

 

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail:*
Postacímed*
Számlacímed (cégnév és cím)
Megjegyzésed*

About Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, személyiségfejlesztő tréner, önfejlesztő oktató anyagok és könyvek írója, előadó. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segíti elsősorban azokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, személyes tehetségeik és értékeik felismerése és kiaknázása.