Önmenedzsment Tanfolyam NŐKnek

Személyes Hatékonyság – Életszervezés – Önmenedzsment

6+2 hetes Női Önmenedzsment Tanfolyam

Miről szól a Női Önmenedzsment Tanfolyam?

A tanfolyam tananyaga alapvetően a racionális, anyagi világban szükséges tudásra épül, de figyelembe veszi a NŐI  PSZICHÉ  sajátosságait és a női élet kihívásait.

A Női Önmenedzsment Tanfolyam segít felismerni ki vagy és milyen erősségeid vannak, majd segít eljutni a megvalósításhoz szükséges tudni-és tennivalókig.  Az önmegvalósításához és az modern időkben való érvényesüléshez szükséges önmenedzsment ismereteket sajátíthatsz el, az idő-pénz-energia gazdálkodástól az önérvényesítő kommunikációig, viselkedésig! Mindeközben folyamatosan hangsúlyos szerepet kap majd a nőiség megélése, a női szerepek összeegyeztetése a modern, megváltozott kihívásokkal teli, sok esetben férfi-arcú világunkban. A tanfolyam végére rád szabott életstratégiát fogsz tudni kialakítani, mely alapján könnyen és hatékonyan tudod szervezni és alakítani a saját életed.


Melyek a Női Önmenedzsment Tanfolyam alappillérei?

Női Önmenedzsment Tanfolyam

 

Önmenedzsment Nőknek, AVAGY női önmenedzsment– Az önmenedzsment mindkét pillérét tanítani fogjuk ebben a modulban, azaz mind az önérvényesítés, mind az életszervezés-  személyes erőforrás-gazdálkodás terítéken lesz. Az önérvényesítés kapcsán olyan hatékonyan működő mégis a női értékekre támaszkodó módszereket tanulhatsz meg, mint az asszertív viselkedés és erőszakmentes kommunikáció alapismeretei. Mindemellett elsajátíthatod az eredményes idő-pénz-energia gazdálkodást, röviden női életszervezést. Az időgazdálkodás mellett személyes pénzmenedzsmentet, és az energiaforrásaid hatékony kihasználását és megóvását is sajátíthatod el.

Önmenedzsment 1.

1. Életszervezés és személyes hatékonyság fejlesztés:

 • önszervezés és hatékony időgazdálkodás nőknek
 • a női szerepek összeegyeztetése időben-térben, szívben-lélekben és a hétköznapokban
 • család és karrier
 • személyes pénzmenedzsment alapok és bőségtudatosság, bőségteremtés
 • külső és belső erőforrásaink, ezekkel való energiagazdálkodás
 • az energiafókusz technikája
 • célkitűzés-céltervezés és megvalósítás (az előző modulban tanultakra építjük rá, haladó célmegvalósítás kurzus)
 • önmotiváció – avagy amivel mindig összerendezetten és fókuszáltan tudsz a céljaid felé haladni
 • támogató és akadályozó erők kezelése
 • női sikerpszichológia
 • koncentrációt és mentális hatékonyságot növelő technikák

2. Túlélő-készségek fejlesztése: olyan alapkészségek megnevezése és fejlesztése, melyek 21.századi NŐNEK, a felgyorsult és állandóan változó életkörülmények közepette alapvetőek a “túléléshez”, fejlődéshez és az önmegvalósításhoz.

Példaként álljon itt egy néhány a túlélő készségek közül:

 • rugalmasság
 • alkalmazkodóképesség
 • gyors reakcióképesség
 • fókuszált, céltudatos életvitel, stb.

Önmenedzsment 2. – avagy a hatékony önérvényesítés titkai

 • eredményes és erőszakmentes kommunikáció (asszertív kommunikáció)
 • kiállni önmagadért és képviselni az érdekeidet
 • “hogyan tudsz beleállni az erődbe” és megtartani azt

A legfőbb célom, hogy konkrét önmenedzsment ismeretekkel és készségfejlesztő gyakorlatokkal hozzásegítselek téged legjobb és legteljesebb önmagaddá, sikeres és kiegyensúlyozott nővé válni!

Hallgasd meg Női Önmenedzsment tanfolyamról szóló összefoglalást:

Női Önmegvalósítás Tanfolyam 3. Pillér: Női Önmenedzsment

Bónuszok és Kiegészítő Támogató Programok

A Női Önmegvalósítás Tanfolyamának anyagát további hasznos segítségekkel és támogató eszközökkel láttuk el:

 1. Inspirációs anyagok. A tanfolyami anyag mellett kiegészítő írásokat, életjavító tippeket, női életvezetési praktikákat, női stressz kezelési ismereteket és egészség, lelki-béke és harmóniamegőrző technikákról olvashatsz majd a Tanfolyam résztvevőinek fenntartott zárt internetes oldalon.
 2. Támogató Női Közösség. Egy hozzád hasonló nőkből álló közösség része leszel, akikkel kapcsolatokat építhetsz, barátokat találhatsz, megértésre és támogatásra lelsz. A tanfolyami résztvevők számára fenntartott zárt oldalon lehetőség lesz egymástól és tőlem, valamint a meghívott szakértőktől kérdezni, élményeket-kihívásokat megosztani.
 3. 1db kedvezményes árú egész napos szeminárium. Az online oktatás mellett lesz egy személyes találkozási alkalmat biztosító képzésnap (április 10). Itt lehetőséged lesz személyesen is találkozhatsz nőtársaiddal is:) Ez már önmagában is megéri!
 4. Kedvezmények a SzInT-en. Kedvezményes áron vehetsz részt a Női Önmegvalósítás blokkjait felszámoló Személyiség Integrációs Tréningalkalmakon, melyeket várhatón kéthetente egy hétköznapi estén szervezünk majd meg:

Negatív Programok Átírása

Belső Programok újraírása – az élettérképed elkészítése és a negatív csomópontok feltárása után a hátráltató, előrehaladást és személyes sikert, elégedettséget, boldogságot, jól-létet akadályozó blokkok oldása. A programba önismereti és önelemző feladatlapok, kérdőívek fogják segíteni a feltárást, illetve az oldási folyamat előkészítését.

Ez nem lesz külön pillér a tanfolyamon belül, hiszen állandó jelleggel, minden tananyag olyan szemlélettel születik, hogyan tudsz ráismerni azokra a mintákra, amelyek nem szolgálják az előrehaladásodat, gátolják a kiteljesedésedet, a bőség és az elégedettség megélését. Minden modul során lesznek külön önelemző feladatok, amelyek ebben a folyamatban segítenek. Továbbá a tanfolyam résztvevőinek kedvezményes díjú lesz a SzInT és a kineziológiai kezelések is, hogy, ha úgy ítéled meg, elakadtál és külső segítségre van szükséged, akkor ez is elérhető legyen a számodra kiegészítésül.

A Női Önmenedzsment Tanfolyam a Női Önmegvalósítás Kincsestárának Oktatási Porgramjának része az alábbiak szerint:

Tehát, ha korábbiakban más tanfolyamokat is elvégeztél itt és/vagy a későbbiekben szeretnél, akkor segíthet, hogy rálátást nyersz hogyan épül fel a teljes program.

Ezen az ábrán a Női Önmegvalósítás Tanfolyam felépítését tudod áttekinteni és a hozzá készült hangfelvételt meghallgatni: A Női Önmegvalósítás Tanfolyam összefoglaló ábrájának magyarázata

A Női Önmegvalósítás Tanfolyam Áttekintő Ábrája

 

Kik tartják a Női Önmenedzsment Tanfolyamot?

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta

Az oktatási programot szakmailag Pozsgai Nikoletta, karrier-és életvezetési tanácsadó, kineziológus, női önmegvalósítás specialista állította össze. A program jelentős részében tanít, önismereti -és személyiség integrációs trénerként segíteni a résztvevők fejlődését.

Karrier-és életvezetési tanácsadó, szakterülete a női önmegvalósítás.
Tréneri és tanácsadói munkája során közel ezer embernek segített már magánéleti válsághelyzetekből való kijutáshoz. Az általa használt önfejlesztő módszeregyüttes legfontosabb építőkövei a karrier-coaching és a kineziológia, melyek segítségével beazonosítható és megszüntethető az akadályozó tényezők testi-lelki szinteken egyaránt. Segítségével aktiválhatod ’siker és jóllét potenciálodat’, azaz megvalósíthatod céljaidat, álmaidat!

Nikolett Női Önmegvalósítás Kincsestárának tulajdonosa, a Karrier Fitnesz Program működtetője, a Válság-és Életstratégiák Oktatási Program szakértője. Az Önmenedzsment témáról tartott egyik előadásomról itt olvashatsz: Önmenedzsmenttel a Női Esélyegyenlőségért>>>

Milyen képesítései és releváns szakmai tapasztalatai vannak Nikolettnek?

 • Karrier-és életvezetési tanácsadás, coaching tapasztalat
 • Életmód tanácsadás-és terápia (a Magyarországon elfogadott hivatalos természetgyógyászati ágak közül a legteljesebb tudást adja) klienstapasztalata
 • Kineziológia (szintén hivatalos természetgyógyászati ág) klienstapasztalata
 • Tanári és Tréneri gyakorlat (prezentációs és tárgyalástechnikai, önmenedzsment, önismereti és személyiségfejlesztő tréningek, hatékony kommunikáció tréning, karrier, álláskeresési és állásinterjú tréningek magyar és angol nyelven) (Nikolett eredeti foglalkozása szerint angol nyelvtanár)

Meghívott Szakértők:

Nikolett munkáját meghívott szakértőtársak segítik majd, akik saját területükön tapasztaltak és jártasságuk a gyakorlati megvalósításban is bizonyítottak.

Milyen hosszú lesz egy kurzus, és mikor indul?

A teljes kurzus 6+2 hetes, melyben az első 6 hét az intenzív tanulásé, majd utána 2 hét konzultációs idő következik. A konzultációs idő lényege, hogy időt adjon áttekinteni a kapott anyagokat, megcsinálni az egyes gyakorlatokat, kérdéseket feltenni.


Milyen módszereket használunk az Önmenedzsment készségeid fejlesztésére?

A képzés jelentős része része a tanfolyam számára fenntartott zárt, jelszóval elérhető, oldalon keresztül lesz elérhető. A hang- és videó felvételeket, való életben való találkozási lehetőség (pl. egynapos szeminárium) segíti. Mindezek biztosítják, hogy térben és időben rugalmasan tanulhass, fejleszthesd önmagad. Saját ütemedben, a neked legmegfelelőbb időbeosztásban, jelentős utazási költségek nélkül tudsz majd tanulni.

Mindezek hatékonyságát fokozzák az önismereti/személyiségfejlesztő, családállítás és pszichodráma módszereit is felhasználó tréninget és egy-egy konkrét problémakörre (pl. pénzkezelés) fókuszáló műhelygyakorlatok, melyek kedvezménnyel lesznek elérhetők a tanfolyami résztvevők számára.

Ahogy már az általam készített oktatási programoknál megszokhattátok (itt a noionmegvalositas.hu oldalán vagy  a  valsagstrategiak.onfejlesztes.info honlapon) különböző formában lehet majd elérni az adott tananyagokat, úgy mint:

 1. írott formában,
 2. hangfelvétel formájában,
 3. videó-felvételként

és ehhez jönnek még a támogató programok (külön díjazással, de kedvezménnyel):

 1. csoportos előadások, tréningek, műhelygyakorlatok,
 2. személyes konzultációkkal (interneten és négyszemközt is)

Milyen ütemezésben jönnek majd az információk, tanulnivalók?

A haladást tanulási terv segíti, mely ajánlott és követendő a célok eléréséhez. Ez konkrétabban annyit jelent, hogy hét közben minden aktuális tárgyon belül felkerülnek az oldalra a cikkek, hang és videó felvételek. Az anyagok felkerülési sorrendje azok feldolgozási és beépítési sorrendjét is megadják majd.

Az egyes leckék-tananyagok és támogató cikkek két-három naponta kerülnek fel az oktatási program zárt oldalára, melyről mindig külön értesítőt kapsz a megadott e-mail címedre.

Minden egyes anyag után hozzá lehet majd szólni, illetve lehet kérdezni is.

Az együtt tanulók a virtuális kapcsolaton túl személyesen is tudnak majd találkozni, de erről majd részletesen a résztvevőknek.

Mi jellemzi még a témákon és a módszereken kívül az oktatási programot?

1. elméleti tudásanyag átadása és gyakorlati tapasztalatok megosztása a női önmegvalósítás alaptémáiban és a nőiségben való kiteljesedés kérdéseiben

2. szemlélet tudatosítás és reformálás, és/vagy új szemlélet kialakítás

3. önismeret, személyiségfejlesztés

4. képesség- és készségfejlesztés

5.gyakorlati megoldási lehetőségek felvázolása, az egyéni életedre vonatkoztatott megvalósítás segítése

6. átfogó megközelítés minden témában (a reális-racionálistól a spirituálisig)

8. közösségépítés és támogató, intim, női környezet létrehozása

Mennyi időt igényelhet tőled a tanulás?

Annyi időt, amennyit rászánsz. A lehetőség nyitva áll előtted az életed rendberakására és a valódi jól-lét megteremtésére. Neked kell mérlegelned, hogy ez a cél mennyire fontos a számodra. Ettől eltekintve ütemezési és ráfordítási javaslatokat mindig meg fogunk fogalmazni a számodra!

Hét közben kétnaponta kapod a leckéket az adott modulhoz tartozó témakörökben. Az írott, szöveges anyagok elolvasása kb. 20 percet fog igénybe venni. Az utánagondolás, a kapcsolódó feladatok elvégzése egyénileg meghatározott plusz időráfordítást igényel. A közzétett hang- vagy videó felvételek hossza eltérő lesz, a 4-5 percestől a 30-40 percesekig várhatóak. Ettől függetlenül Te fogod meghatározni, hogy melyik témában mennyire szeretnél elmélyülni. A kapott gyakorlatok között lesznek rövidebb teszt jellegűek, kérdőívek és önelemző feladatlapok, melyek megérik a több időráfordítást.

Érdemes lesz még a N.Ö.T tagsági körrel, a Veled együtt tanulókkal kommunikálnod, tapasztalatokat megosztanod, kérdezned. Hiszen adott lesz egy hasonló célért küzdő, veled – sok szempontból – egy cipőben járó közösség, akik sokat segíthetnek neked a haladásban, visszajelzésekben, vagy csupán azért, mert jó megosztani az élményeinket, örömeinket, sikereinket egymással!

Nagy előnye a javarészt online oktatási programnak, hogy a képzési anyagokat később is megtalálod, ismételni, átnézni, átolvasni később is lesz alkalmad. Mint minden tanfolyamnál itt sem érdemes lemaradnod, de ha ez megtörténik segítünk felzárkózni!

Különleges és egyedülálló tanfolyamról van szó!

A Női Önmenedzsment Tanfolyam most induló képzése egyedülálló, különleges az országban és a világon is! Életre szóló élményekben, támogató női közösségben, élet igenlő szemléletben lesz garantáltan részed!

Mennyibe kerül mindez?

12 500Ft (bruttó)

a 6+2 hetes online tanfolyam részvételi díja

Kiegészítő további lehetőségek a személyes találkozást biztosító Női Önmenedzsment szeminárium>>> kapcsán:

1. A szeminárium részvétel díja:

 • elővételben: 6900Ft

 • Április 9-ig történő jelentkezés és díjfizetés esetén 8 900Ft

 • A helyszínen: 10 000Ft

2. “Szeminárium Plusz”+ hanganyag + diák:  szemináriumi részvételi díj a befizetés ideje alapján (6900, 8900 vagy 10000Ft) + 2500Ft

3. Távoktató csomag “Bronz”: Az összes előadás hanganyaga + diákkal: 8 000Ft

4. Távoktató csomag “Ezüst”: Az összes előadás hanganyaga + diák + Az Önmenedzsment Mesterkulcsai című e-book: 10 800Ft

5. Távoktató csomag “Arany”: Az összes előadás hanganyaga + diák +  8 hetes Önmenedzsment Online Tanfolyam: 14500Ft

6. “Platina” csomag: Szemináriumi részvétel + 8 hetes Önmenedzsment Online Tanfolyam: 14 500Ft


Kockázatmentesség!

Garanciát vállalunk a tanfolyamért, azaz, ha nem leszel elégedett a programmal, akkor azt visszamondhatod, a tanfolyam díját a (az igénybe nem vett időszak után részarányosan) visszautaljuk a számodra.

Összefoglalva, akkor mit is kapsz a Női Önmenedzsment Tanfolyam során?

 1. A tanfolyamhoz tartozó oktatási anyagokat, melyekhez egy zárt oldalon férhetsz hozzá. Ez várhatóan 20 leckét jelent., de eddig minden oktatási programomban túlteljesítettem ezt a számot:)
 2. A zárt oldalhoz tartozó összes előnyt: közösséget és támogató kapcsolatokat, kérdezési lehetőséget tőlem és társaidtól.
 3. A bónusz anyagokként minden pillér mellett az oldalra felkerülő támogató írásokat, ösztönzőket, életjavító írásokat, tippeket.
 4. Az online oktatás során felmerülő problémáidhoz technikai segítséget.
 5. Kedvezményes részvételi díjat a Személyiség Integrációs Tréningjeimhez (esti vagy egész napos)

Kezdés:

a tanfolyam online rendszere miatt bármikor indítható a számodra, de megvárhatod a közös csoport indítás időpontját is. Várható csoportindítás: 2013. június

Jelentkezés:

 

Keresztnév:*
E-mail:*
Vezeték Név:*
Postacím (ahová a számlát küldhetjük):*
Számlacím (cégnév és cím):*
Melyik csomagot kéred?

1. Szeminárium részvétel 8900Ft ápr.8-ig, vagy 10eFt a helyszínen

2. “Szeminárium Plusz” + hanganyag + diák = 8900+2500Ft vagy 12500Ft a helyszínen

3. Bronz: hanganyag + diák = 8000Ft

4. Ezüst: hanganyag + diák + e-book = 10800Ft

5. Arany: hanganyag + diák + 8 hetes online tanfolyam = 14500Ft

6. Platina: szeminárium + 8 hetes online tanfolyam = 14500Ft :*Megjegyzés:

 

Mi történik a jelentkezésed után?

A jelentkezésed után automatikus megerősítő levelet kapsz a rendszertől, amennyiben ez nem érkezik meg a megadott e-mail címedre kérlek írj az npozsgai kukac noionmegvalositas.hu címre. A jelentkezésed elfogadása után a fizetési tudnivalókról és a tanfolyam megkezdésével kapcsolatban tájékoztatást kapsz. Technikai segítséget minden ponton adunk a zárt oldalhoz való regisztrációtól, a tanfolyammal kapcsolatos további tudnivalókig.

***

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

About Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, személyiségfejlesztő tréner, önfejlesztő oktató anyagok és könyvek írója, előadó. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segíti elsősorban azokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, személyes tehetségeik és értékeik felismerése és kiaknázása.