CÉL-KIT: A célkitűzés és a célmegvalósítás mesterkulcsai

Valósítsd meg Vágyaid a célmegvalósítás és tudatos teremtés sikeres, a gyakorlatban bizonyító módszere

Az Álmod Megvalósítható!

Az Álmod Megvalósítható!

Célkitűzés-Célmegvalósítás…avagy, útmutató ahhoz, hogyan teremts szíved legmerészebb álmaiból valóságot, miközben lépésről-lépésre jobb életminőséget biztosítasz magadnak!

Neked milyen álmaid vannak?

Szeretnél elutazni egy igazi pálmafás azúrkék vizű tengerpartra pihenni?

Esetleg egy otthonosabb házra vágysz, talán egy igazi intim kertre?

Ha belegondolsz biztosan meg tudsz nevezni legalább 10 kisebb-nagyobb álmodat.

DE…vajon hány álmodat felejtetted el, mert

 • nem jutott időd a megvalósításukra…
 • túl távolinak és elérhetetlennek tűntek?
 • belekezdtél, de a kudarcok elvették a kedvedet és az önmagadba vetett hitedet?

Sokszor vagyunk úgy, hogy az álmokon megfoghatatlan ábrándokat értünk és bár jól esik egy-kicsit belegondolni, milyen lenne, ha megvalósulna, ha ott lennél álmaid tengerpartján, kókusztejet vagy éppen egzotikus koktélt kortyolgatnál…

Játszunk egy kicsit… végy egy olyan álmodat, ami igazán szép és amire úgy igazán, égő vággyal vágysz!

Hunyd be a szemed és képzeld el ahogy megvalósul és ott vagy benne…

Ugye már a gondolatától is fel tudsz töltődni!

De itt nem kell abbahagynod. A saját álmaidat Te ismered, mert belőled fakadnak…és Te is tudod őket megvalósítani, egyes-egyedül Te! Benned született meg a jóleső érzés, amely az álmaidban megmutatta magát. Mindez megvalósítható a való világban is!

Az érzés, ami megmutatja mire vágysz… és mi hiányzik az életedből! Érdemes összegyűjtened az álmaidat és elgondolkodni azon, hogy mi az pontosan, amit egyik másik képes lenne neked megadni.

Az álmaid önmagukban irányvonalak, melyeket követve egy  igazán jó életminőséget biztosító életet lehetsz képes  megteremteni! Megteremteni – a szó racionális és spirituális értelmében egyaránt!

„Létezik egy híd, amely összeköti azt, amit teszek azzal, amit tenni szeretnék. Az álmaink apránként átveszik az uralmat a mindennapjainkon, míg végül megértjük, hogy készen állunk rá, hogy azt tegyük, amit mindig is akartunk.” P. Coellho

A CÉL-KIT Célmegvalósítás Tanfolyam és gyakorlatai a sikeroktatók célmegvalósítás tanításait és a tudatos teremtés technikáit egyesítik magukban  integrált jobb és bal agyféltekés módszerekkel.

 A valódi álmaid tisztázása és a megvalósításukhoz szükséges módszerek, technikák megtanítása a Célmegvalósítás Tanfolyam elsődleges célja! Fontosnak tartom azoknak a módszereknek az átadását, amelyekkel felismerheted az adódó gátakat, megoldhatod a felmerülő problémákat és mindvégig motiválni tudod magad a megvalósítás útján!

A CÉL-KIT Célmegvalósítás Tanfolyam anyaga lépésről-lépésre végigvezet a célkitűzés-célmegvalósítás folyamatán. Használhatod akkor is, ha rövidebb távú ún. problémafeloldó célod van (pl. jelenlegi pénzszűke, állásnélküliség stb.) vagy akkor is, ha a hosszabb távú céljaid elérésében vannak gondjaid.

A célokkal kapcsolatos legfontosabb kérdések, melyekre választ kapsz a program során:

  1. Mitől függ a siker? Mi a különbség a sikeres és sikertelen emberek között?
  2. A női célmegvalósítás 1×1-e
  3. Az álmok szerepe önmagunk kiteljesítésében
  4. Az álmok, a vágyak és a célok kapcsolata
  5. Miért fontos, hogy legyenek céljaid?
  6. Milyen a jó cél?
  7. Mi nők, hol szoktunk elbukni a célmegvalósításban és miért?
  8. Hogyan találhatod meg a valódi és tényleg motiváló céljaidat?
  9. Ha megvannak a céljaid, azokat hogyan tudod megvalósítani?
  10. Hogyan tudod biztosítani az álmaid követése és céljaid megvalósítása során az önmegvalósításodat?
  11. Melyek a leghatékonyabb női erőforrások a célmegvalósítás folyamatában?
  12. Hogyan ismerd fel a problémát még az első tünetek alapján és old meg mielőtt még elharapózna megakadályozva a továbblépésed?
  13. Milyen módon tudod fenntartani a motivációt és az égő vágyad, hogy valóban eljuthass a célig?
  14. Hogyan gondolkodj mindig kreatívan és konstruktívan, hogy az életed minden pillanata lehetőség lehessen számodra?
  15. Melyek azok a módszerek és technikák, amelyek jobban működnek nőknél és miért van ez így?

Ezekre a kérdésekre válaszolva gyűjtöttem össze a célokról szóló tanításaim legjavát és hozzájuk gyakorlati megvalósítás támogatását célzó feladatokat készítettem, melyeket a Tanfolyam során kétnaponta küldött leckékben kapsz meg!


Lehet, hogy az álmok túl irreálisak a mostani életszakaszodban?

Akkor a tanfolyam során használt probléma feloldó célokkal dolgozhatsz majd azon, hogyan tudod megváltoztatni azokat az életedben jelenleg uralkodó negatív körülményeket (pénzhiány, időhiány, betegség, önbizalomhiány, stb.), ami miatt úgy érzed, hogy az álmok világa nem neked való, hisz túl keserű a valóság.

Miért szólhat neked ez az anyag, akkor is, ha már olvastál célmegvalósító könyveket?

Lehetséges, hogy már próbálkoztál célmegvalósító oktató anyagokkal, könyvekkel és nem jártál sikerrel. Ennek lehet az egyik oka az, hogy egyszerűen azok a technikák (melyeket férfiak dolgoztak ki férfi aggyal) nem működtek a számodra. De lehet, hogy máshol találjuk a korábbi kudarcok okát.

A CÉL-KIT Célmegvalósítás Tanfolyam anyagaiból azt is meg fogod tudni állapítani, hogy hol akadtál eddig el és miért nem jutottál tovább! A tananyag része a célkitűzési és célmegvalósítási hibagyűjtemény is, amely a leggyakrabban elkövetett hibákat tartalmazza…hogy neked már ne kelljen elkövetned őket!

CÉL-KIT = a célmegvalósítás eszközkészlete

Mivel ennyire átfogó és komplex a tanfolyam anyaga és hatóköre ezért a CÉL-KIT nevet kapta. A KIT angol szó, melynek jelentése ‘felszerelés’, ‘eszközkészlet’. Mivel a célkitűzés és célmegvalósítás folyamatának mesterkulcsai és eszközkészlete egyaránt a tanfolyamot gazdagítja, ezért már a nevében is szerettem volna, ha ez tükröződik.

A CÉL-KIT Tanfolyam további belső értékei:

 1. Gyakorlatok: Minden leckéhez célravezető gyakorlati feladatokat kapsz
 2. Fokozatosság elve: A teljes anyag úgy lett megszerkesztve, hogy abban fokozatosan tudj előrehaladni,
 3. Sikerélmények: a gyakorlatok egymásra építettsége hozzájárul ahhoz, hogy minden lépésnél sikerélményt szerezhess
 4. Extra segítségek az életvezetésben: Az oktató anyagban számos extra segítséget is találsz az önmegvalósítási utadhoz és az életstratégiád kialakításához is. Az életstratégiád pozitívabbá, hatékonyabbá és eredményesebbé válik a módszert alkalmazva!
 5. Motivációs segítség: Készítettem egy külön önmotivációs anyagot, melyet időről-időre érdemes elővenned és töltekezned belőle, majd újult erővel tudj ismét céljaid megvalósításának nyomába eredni!

 

Vélemények azoktól, akik már részt vettek a tanfolyamon:

“A tanfolyam előtt csak sodródtam, még ha tudtam is, hogy mivel vannak gondjaim, nem igazán sikerült változtatnom, vagy megoldanom a problémáimat. A tanfolyam segített abban, hogy sokkal jobban átlátom, ki vagyok, honnan jövök, merre tartok, a gyakorlatok segítségével olyan dolgokat sikerült tisztáznom, hogy mit is gondolok igazából magamról, összerendeznem, hogy mik azok a területek, ahol fejlesztenem kell magam, és olyan gyakorlati ötleteket kaptam, amik a változtatásban segítenek és már most hatalmas szemléletbeli változáson mentem keresztül (pl. sokkal nagyobb súlyt fektetek a saját értékeim szerinti ténykedésre, vagy hogy nem rangsorolok mindent fontosabbnak saját magamnál, ill. a saját magamért tevésnél). És most úgy érzem van helyem a világban, van utam, amin haladok és mindennek sokkal több értelme van.”  S.Andrea, Budapest

“Hálásan köszönöm, hogy a segítségeddel és vezetéseddel sikerült megoldanom a legnagyobb gondomat és végre kikeveredni az állandó anyagi örvényeimből. Egyszerűen nem tudtam hol foghatnám meg a kérdést, azt pedig, hogy az álmaimra, vágyaimra merjek gondolni, eleve kizártam. Nem engedhetem meg magamnak, nem is tudok másra koncentrálni mint a bajaimra. A “problémafeloldó célok” leckéje volt ezért számomra a leghasznosabb, mert így arra tudtam koncentrálni, ami valóban a legnagyobb problémám: hogyan keveredjek ki az állandó anyagi nehézségeimből és a “nincstelenségből”. Megjegyzem a tanfolyamodra kölcsönkértem, mert bíztam benned és abban, hogy segíteni fogsz (megint). Megérte! Most ott tartok, hogy a kisebb adósságaimat már rendeztem, és új bevételforrásokat láttam meg. Naponta végzem a megerősítő gyakorlatokat, magaménak érzem a “céltervemet”  és úgy érzem, végre egyenesbe kerültem. ” R. Veronika, Kecskemét

“Megvallom olvastam már jó néhány célkitűzéses anyagot, és erre csak azért voltam kíváncsi, hogy megértsem miért nem sikerült eddig megvalósítanom a célomat. Már az elején felismertem, hogy az eddigi céljaimat azért sem érhettem el, mert nem voltak az én céljaim (a környezetem elvárásai voltak inkább tőlem),  ráadásul mint megtudtam ideális állapotokat leíróak voltak. Nem volt bennük semmi konkrét, igazán megvalósítható, persze, hogy nem is tudtam elindulni. ezért, ha már a célkitűzés szót meghallottam, azonnal a frusztráció jutott eszembe és az, hogy nekem ez nem sikerülhet. Örülök, hogy adtam még egy esélyt önmagamnak és így megérthettem, hogy eddig miért nem sikerült. Most nekiálltam és a kapott rengeteg gyakorlati segítséggel valósítom meg a célomat..ami már nagyon konkrét és reális is:) ” F. Győzőné, Debrecen

“Én a női utakra és módszerek miatt jelentkeztem és első kétségeim ellenére vágtam bele. Megértettem, hogy miben és miért működnek másként a nők, és közöttük én magam. Sikerült végre saját “céltervet” összeállítanom, melynek minden pontjában ott vagyok és ami minden tekintetben engem szolgál, erősít. Számomra a női módszerek és személyes jellemzőkre való odafigyelés adott a legtöbbet, de hálásan köszönöm az összefogó leírásokat, követhető magyarázatokat és megvalósítható, segítő gyakorlatokat. Óriási munka lehetett összerakni ezt az anyagot. Híven mutatja alkotójának egységlátó és struktúrába rendező gondolkodását, de egyben módszertani hozzáértését és megélt tapasztalatát is. Köszönöm, hogy részt vehettem! Dr. M. Jánosné

Bónuszok és Kiegészítő Támogató Programok

A CÉL-KIT Célmegvalósítás tanfolyam anyagát további hasznos segítségekkel és támogató eszközökkel láttuk el:

 1. Inspirációs anyagok. A pillérek mellett folyamatosan lesznek kiegészítő írások, életjavító tippek,  életvezetési praktikák, stressz kezelés és egészségmegőrzés, lelki-béke és harmóniamegőrző technikák a Célmegvalósítás résztvevőinek fenntartott zárt internetes oldalon.
 2. Támogató Közösség. Egy hozzád hasonló nőkből álló közösség része leszel, akikkel kapcsolatokat építhetsz, barátokat találhatsz, megértésre és támogatásra lelsz. A tanfolyami résztvevők számára fenntartott zárt oldalon lehetőség lesz egymástól és tőlem, valamint a meghívott szakértőktől kérdezni, élményeket-kihívásokat megosztani. Csoportos indításkor és megfelelő létszám esetén biztosítható csak!
 3.  VIP résztvevőknek (18 500Ft) kapcsolattartás, kérdezz-felelek (a zárt oldalon keresztül) és kedvezmények a SzInT-en. Kedvezményes áron vehetsz részt az Önmegvalósítás blokkjait felszámoló Személyiség Integrációs Tréningalkalmakon, melyeket várhatón kéthetente egy hétköznapi estén szervezünk majd meg:

Negatív Programok Átírása

Belső Programok újraírása – az élettérképed elkészítése és a negatív csomópontok feltárása után a hátráltató, előrehaladást és személyes sikert, elégedettséget, boldogságot, jól-létet akadályozó blokkok oldása. A programba önismereti és önelemző feladatlapok, kérdőívek fogják segíteni a feltárást, illetve az oldási folyamat előkészítését.

Ez külön nem része a modulnak, hiszen állandó jelleggel, minden tananyag olyan szemlélettel születik, hogyan tudsz ráismerni azokra a mintákra, amelyek nem szolgálják az előrehaladásodat, gátolják a kiteljesedésedet, a bőség és az elégedettség megélését. Minden modul során lesznek külön önelemző feladatok, amelyek ebben a folyamatban segítenek. Továbbá a tanfolyam résztvevőinek kedvezményes díjú lesz a SzInT és a kineziológiai kezelések is, hogy, ha úgy ítéled meg, elakadtál és külső segítségre van szükséged, akkor ez is elérhető legyen a számodra kiegészítésül.

 

Ki szerkesztette és tartja a Női Célmegvalósítás Tanfolyamot?

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta

Az oktatási programot szakmailag Pozsgai Nikoletta, karrier-és életvezetési tanácsadó, kineziológus, női önmegvalósítás specialista állította össze. A program jelentős részében tanít, önismereti -és személyiség integrációs trénerként segíteni a résztvevők fejlődését.

Karrier-és életvezetési tanácsadó, szakterülete a női önmegvalósítás.
Tréneri és tanácsadói munkája során közel ezer embernek segített már magánéleti válsághelyzetekből való kijutáshoz. Az általa használt önfejlesztő módszeregyüttes legfontosabb építőkövei a karrier-coaching és a kineziológia, melyek segítségével beazonosítható és megszüntethető az akadályozó tényezők testi-lelki szinteken egyaránt. Segítségével aktiválhatod ’siker és jóllét potenciálodat’, azaz megvalósíthatod céljaidat, álmaidat!

Nikolett Női Önmegvalósítás Kincsestárának tulajdonosa, a Karrier Fitnesz Program működtetője, a Válság-és Életstratégiák Oktatási Program szakértője.

Milyen képesítései és releváns szakmai tapasztalatai vannak Nikolettnek?

 • Karrier-és életvezetési tanácsadás, coaching tapasztalat
 • Életmód tanácsadás-és terápia szakvizsga és (a Magyarországon elfogadott hivatalos természetgyógyászati ágak közül a legteljesebb tudást adja) klienstapasztalat
 • Kineziológia szakvizsga és (szintén hivatalos természetgyógyászati ág) klienstapasztalat, TEK kineziológia oktató
 • Tanári és Tréneri gyakorlat (prezentációs és tárgyalástechnikai, önmenedzsment, önismereti és személyiségfejlesztő tréningek, hatékony kommunikáció tréning, karrier, álláskeresési és állásinterjú tréningek magyar és angol nyelven) (Nikolett eredeti foglalkozása szerint angol nyelvtanár)

Bővebben keresd fel az oldalát: www.pozsgainikoletta.com>>>

Az induló Célkitűzés-Célmegvalósítás tanfolyam előzményei:

 1. 2006 óta tartok a célkitűzéssel kapcsolatos előadásokat, tréningeket, ezek anyaga a tanfolyam vázát képezi.
 2. A célkitűzés-célmegvalósítás témában 2010. márciusára elkészült a “Váltsd valóra az életed! – avagy, hogyan valósítsd meg céljaid” című könyvem.
 3. A Női Önmegvalósítás Tanfolyam részévé tettem 2010-tavaszától.
 4. 2010 tavaszától már online tanfolyami formában is elvégezhető, eddig közel 400 nő végezte el
 5. 2011. július 4-ével negyedszerre indult útjára a céljait megvalósítani kívánó nők csapata
 6. 2011. őszén a születésnapi akcióban ismét teremtő erejüket gyakorolni kívánó női csoport indult
 7. 2012. januárjától az Új Valóság Teremtő programmal bővülve, a test-lélek-szellem erejének egységberendezése is része a tanfolyamnak

Milyen hosszú lesz a tanfolyam, és mikor indul?

A CÉL-KIT Célmegvalósítás Tanfolyam 8 hetes, a legközelebbi tanfolyam indítás:

2014. március 8.

jelentkezési határidő: február 28.

A tanfolyam 6+2 hétig tart, melyben az első 6 hét az intenzív tanulásé, majd utána 2 hét konzultációs idő következik. A konzultációs idő lényege, hogy időt adjon áttekinteni a kapott anyagokat, megcsinálni az egyes gyakorlatokat, kérdéseket feltenni és ebben a két hétben lesznek a személyes találkozási alkalmak is. Minden modulhoz tartozik egy a modul hallgatói számára ingyenesen látogatható egész napos szeminárium, melynek célja a tanultak összerendezése, elmélyítése, aktivizálása és a személyes kapcsolatok építése-ápolása.

Milyen módszereket használok mindezek átadására?

 1. A képzés jelentős része része a tanfolyam számára fenntartott zárt, jelszóval elérhető, oldalon keresztül lesz elérhető.
 2. A hang- és videó felvételeket, skype konzultációk, való életben való találkozási lehetőségek (pl. egynapos szeminárium / modul) segítenek majd.
 3. Az online felületnek köszönhetően térben és időben rugalmasan tanulhatsz, fejlesztheted önmagad. Saját ütemedben, a neked legmegfelelőbb időbeosztásban, jelentős utazási költségek nélkül tudsz majd tanulni.
 4. A tanultak beépülését segítendő és motivációs céllal résztvevők számára ingyenes előadást és a teljes árat fizetők számára egynapos szemináriumot tartok.
 5. Mindezek hatékonyságát fokozzák az önismereti/személyiségfejlesztő, családállítás és pszichodráma módszereit is felhasználó tréninget és egy-egy konkrét problémakörre (pl. pénzkezelés) fókuszáló műhelygyakorlatok, melyek kedvezménnyel lesznek elérhetők.t

Ahogy már az általam készített oktatási programoknál megszokhattátok (itt a Női Önmegvalósítás Kincsestárában és a valsagstrategiak.onfejlesztes.info honlapon) különböző formában lehet majd elérni az adott tananyagokat, úgy mint:

 1. írott formában,
 2. hangfelvétel formájában,
 3. videó-felvételként

és ehhez jönnek még a támogató programok (külön díjazással, de kedvezménnyel):

 1. csoportos előadások, tréningek, műhelygyakorlatok,
 2. személyes konzultációkkal (interneten és négyszemközt is)

Milyen ütemezésben jönnek majd az információk, tanulnivalók?

A haladást tanulási terv segíti, mely ajánlott és követendő a célok eléréséhez. Ez konkrétabban annyit jelent, hogy hét közben minden aktuális tárgyon belül felkerülnek az oldalra a cikkek, hang és videó felvételek. Az anyagok felkerülési sorrendje azok feldolgozási és beépítési sorrendjét is megadják majd.

Az egyes leckék-tananyagok és támogató cikkek kettő-négy naponta kerülnek fel az oktatási program zárt oldalára, melyről mindig külön értesítőt kapsz a megadott e-mail címedre.


Mi jellemzi még a témákon és a módszereken kívül az oktatási programot?

1. elméleti tudásanyag átadása és gyakorlati tapasztalatok megosztása a női önmegvalósítás alaptémáiban és a nőiségben való kiteljesedés kérdéseiben

2. szemlélet tudatosítás és reformálás, és/vagy új szemlélet kialakítás

3. önismeret, személyiségfejlesztés

4. képesség- és készségfejlesztés

5.gyakorlati megoldási lehetőségek felvázolása, az egyéni életedre vonatkoztatott megvalósítás segítése

6. átfogó megközelítés minden témában (a reális-racionálistól a spirituálisig)

8. közösségépítés és támogató, intim, női környezet létrehozása

Mennyi időt igényel tőled a tanulás?

Annyi időt, amennyit rászánsz. A lehetőség nyitva áll előtted az életed rendberakására és a valódi jól-lét megteremtésére. Neked kell mérlegelned, hogy ez a cél mennyire fontos a számodra. Ettől eltekintve ütemezési és ráfordítási javaslatokat mindig meg fogunk fogalmazni a számodra! Elöljáróban: a napi 30 perc azért minimum javasolt.

Hét közben kétnaponta kapod a leckéket az adott modulhoz tartozó témakörökben. Az írott, szöveges anyagok elolvasása kb. 15 percet fog igénybe venni. Az utánagondolás, a kapcsolódó feladatok elvégzése egyénileg meghatározott plusz időráfordítást igényel. A közzétett hang- vagy videó felvételek hossza eltérő lesz, a 4-5 percestől a 30-40 percesekig várhatóak. Ettől függetlenül Te fogod meghatározni, hogy melyik témában mennyire szeretnél elmélyülni. A kapott gyakorlatok között lesznek rövidebb teszt jellegűek, kérdőívek és önelemző feladatlapok, melyek megérik a több időráfordítást.

Érdemes lesz még a T.Ö.T (Tudatos Önfejlesztők Tagsági) körrel, a Veled együtt tanulókkal kommunikálnod, tapasztalatokat megosztanod, kérdezned. Hiszen adott lesz egy hasonló célért küzdő, veled – sok szempontból – egy cipőben járó közösség, akik sokat segíthetnek neked a haladásban, visszajelzésekben, vagy csupán azért, mert jó megosztani az élményeinket, örömeinket, sikereinket egymással! A VIP résztvevőknek személyesen is válaszolok a kérdéseikre a zárt oldalon megfogalmazott egyéni haladásukat is érintő kérdésekben!

Nagy előnye a javarészt online oktatási programnak, hogy a képzési anyagokat később is megtalálod, ismételni, átnézni, átolvasni később is lesz alkalmad. Mint minden tanfolyamnál itt sem érdemes lemaradnod, de ha ez megtörténik segítünk felzárkózni!

Különleges és egyedülálló tanfolyamról van szó, ami egyesíti magában az elméleti és gyakorlati önképzést kényelmes és állandó  motivációt biztosító formában!

A CÉL-KIT Célmegvalósítás Tanfolyam  egyedül álló, különleges módszerekkel dolgozik, melyek mellett életre szóló élményekben, támogató női közösségben, élet igenlő szemléletben lesz garantáltan részed!

Hallgasd meg az erről szóló hanganyagot:

A  Tanfolyam különlegességei

Mennyibe kerül mindez?

Az alábbi csomagok közül válaszd ki azt, amelyik számodra a legkedvezőbb – ezt írd majd a tanfolyami jelentkezés űrlapjába ezen az oldalon lejjebb görgetve!)

I. Online Tanfolyam ára: 12500Ft, mely tartalmazza a tanfolyam összes leckéjét, hangfelvételeket és képernyővideókat.

II. VIP  csomagban: 18 500Ft, mely alapján a tanfolyamon felül,  a tanfolyam zárt oldalán a személyes kérdéseidre/visszajelzéseidre kapsz írásban választ, véleményt, tanácsot, követést,  támogatást tőlem.

III.CÉL-KIT csomag, mely tartalmazza az Online Tanfolyam minden anyagát (12500Ft), a Váltsd Valóra az Életed! című könyvet (3500Ft) és a Váltsd Valóra az Életed! AKTIVÁTOR (3000Ft) című könyvemet is:  részek teljes összege 19 000Ft helyett: 17 500Ft-ért + a könyvek kiszállításának postaköltsége, ha nem személyesen veszed át.

IV. CÉL-KIT VIP csomag, mely tartalmazza az Online Tanfolyam minden anyagát (12500Ft), a VIP követést (+ 6000Ft) és a Váltsd Valóra az Életed! című könyvet (3500Ft) és a Váltsd Valóra az Életed! AKTIVÁTOR (3000Ft) című könyvet is:  részek teljes összege 25 000Ft helyett: 22 000Ft + a könyvek kiszállításának postaköltsége, ha így kéred.

Kockázatmentesség!

Garanciát vállalok a tanfolyamért, azaz, ha nem leszel elégedett a programmal, akkor azt visszamondhatod, a tanfolyam díját a (az igénybe nem vett időszak után részarányosan) visszautaljuk a számodra.

Összefoglalva, akkor mit is kapsz a Női Célmegvalósítás Tanfolyam során?

 1. A Női Célmegvalósítás Tanfolyam oktatási anyagait, melyekhez egy zárt oldalon férhetsz hozzá. Ez minimum 16 leckét jelent. (Eddig minden oktatási programomban túlteljesítettem ezt a számot:)
 2. A zárt oldalhoz tartozó összes előnyt: közösséget és támogató kapcsolatokat, kérdezési lehetőséget tőlem és társaidtól.
 3. A bónusz anyagokként minden pillér mellett az oldalra felkerülő támogató írásokat, ösztönzőket, életjavító írásokat, tippeket.
 4. Az online oktatás során felmerülő problémáidhoz technikai segítséget.
 5. Kedvezményes részvételi díjat (2000Ft kedvezmény az állításokból a tanfolyam teljes ideje alatt) a Személyiség Integrációs Tréningjeimhez (esti vagy egész napos).
 6. Mint a Női Önmegvalósítás Tanfolyam résztvevője a későbbiekben, mint a Női Önmegvalósítás Kincsestár törzsvevője leszel, mellyel kedvezménnyel vásárolhatsz bármely termék, szolgáltatás, rendezvény kapcsán.

Kezdési időpont:

A következő Női Célmegvalósítás Tanfolyam indítása 2013. február 2.

Ha szeretnél részt venni a célkitűzés-célmegvalósítás tanfolyamon, kérlek töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot:

Regisztráció:

Keresztnév:*
E-mail:*
Vezetéknév:*
Számlacím (cég név és cím):*
Postacím (ahová a számlát küldjük):*
Telefonszám (csak szervezéshez, adminisztrációhoz):*
Melyik csomagot kéred? 1. Online tanfolyam (12500eFt) 2. Vip (18500Ft) 3. CÉL-KIT (tanfolyam+könyvek: 17500Ft), 4. CÉL-KIT VIP (tanfolyam+könyvek+személyes visszajelzések 22 000Ft*
Melyik fizetési opciót kéred? 1. utalás, 2. személyes fizetés, 3. postai utalvány, 4. PayPal befizetés:*
Megjegyzésed, kérésed hozzánk:*

 

Mi történik a jelentkezésed után?

A jelentkezésed után automatikus megerősítő levelet kapsz a rendszertől, amennyiben ez nem érkezik meg a megadott e-mail címedre kérlek írj az npozsgai kukac noionmegvalositas.hu címre. A jelentkezésed elfogadása után a fizetési tudnivalókról és a tanfolyam megkezdésével kapcsolatban tájékoztatást kapsz. Technikai segítséget minden ponton adunk a zárt oldalhoz való regisztrációtól, a tanfolyammal kapcsolatos további tudnivalókig.

***

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

About Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, személyiségfejlesztő tréner, önfejlesztő oktató anyagok és könyvek írója, előadó. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segíti elsősorban azokat, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, személyes tehetségeik és értékeik felismerése és kiaknázása.